EKSTRA DŽEM

Ekstra džemovi se stastoje od 90% voća. Naši džemovi se pripremaju od pažljivo odabranog svežeg voća. Posle pažljivog ručnog odabira, voće se kuva u vakumskim uparivačma do temperature od 50-55 C kako bi se očuvali svi ukusi i mirisi. Na ovaj način i sam proces kuvanja džema je kraći od uobičajenog. Kada proizvod. Naši proizvodi se pasterizuju, te stoga nema dodatih aditiva, konzervansa i veštačkih boja.

EKSTRA DŽEM
Pogledaj više

Slatko

Slatko je tipičan srpski specijalitet. Služi se u manjim činijama uz čašu sveže hladne vode. Obično gost uzima jednu kašičicu slatkog iz činije i gutljaj vode… (ako poželi više, to mora učiniti novom kašičicom).Tradicionalno se priprema na šporetu na drva i sastoji se od celog voća, a Jam and Jelly neguje i čuva tu tradiciju

Slatko
Pogledaj više

Džemovi i namazi

Po različitoj recepturi ali identičnog ukusa u našem asortimanu imamo džemove i namaza sa 65% voća. Bez konzervansa, aditiva i veštačkih boja, pasterizovano.

Džemovi i namazi
Pogledaj više

Kompot

Kompot je poslastica od celih komada voća. Najveće uživanje nam pruža kada ga jedemo toplog u hladnim zimskim danima ili hladan kao dodatak mesu.

Kompot
Pogledaj više

Voćni namazi

Sa celim komadima voća. Termostabilni, što podrazumeva da nakon pečenja njihova struktura ostaje nepromenjena.

Voćni namazi
Pogledaj više